Wie is Petra?

Ik ben Petra, een krachtige en liefdevolle vrouw, met gevoel voor humor en tomeloos veel energie.

Ik ben een dochter,  moeder van 2 prachtige zonen en echtgenote van Hugo. Wij wonen met z’n vieren in de polder. Ons huis staat letterlijk in het weiland. Sinds oktober 2012 hebben we een Zwitserse Witte Herder, genaamd Doutzen. Met haar maak ik dagelijks, nog vóór de wekker voor werkend Nederland gaat, lange wandelingen en word ik telkens weer verrast door de pure schoonheid die de natuur mij laat zien.
 
Ik ben nuchter, ondernemend en ik hou van uitdagingen. Naast mijn werk als adviseur bij UWV ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik dit verlangen al heel lang koesterde.

 

“If you want things to change, you have to change!”

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen hun talenten benutten, om zichzelf en anderen beter te maken, om hun invloed op een positieve manier aan te wenden en om verantwoordelijkheid te nemen.Iedere verandering begint bij jezelf. Wanneer begin jij?

Ik ben er van overtuigd, dat wat je wilt, dat kun je! Het is één van de meest belangrijke waarden in mijn leven. Met wilskracht en bewustwording is het halve werk al gedaan.