Wie is Petra?

Ik ben Petra, een krachtige en liefdevolle vrouw, met gevoel voor humor en tomeloos veel energie.

Ik ben een dochter,  moeder van 2 prachtige zonen en echtgenote van Hugo. De jongens zjin het huis uit en nu wonen we samen in de polder. Ons huis staat letterlijk in het weiland. Sinds oktober 2012 hebben we een Zwitserse Witte Herder, genaamd Doutzen. Met haar maak ik dagelijks, nog vóór de wekker voor werkend Nederland gaat, lange wandelingen en word ik telkens weer verrast door de pure schoonheid die de natuur mij laat zien.
 
Ik ben nuchter, ondernemend en ik hou van uitdagingen. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij UWV en bij MEE NL ben ik sinds februari 2020 volledig zelfstandig ondernemer. Mijn expertise en ervaring binnen het Sociaal Domein zet ik in bij zowel het Private als het Publieke Domein, waarmee ik als bruggenbouwer én kwartiermaker tussen deze twee aparte werelden met heel veel plezier aan het werk ben in Rotterdam.

“If you want things to change, you have to change!”

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen hun talenten benutten, om zichzelf en anderen beter te maken, om hun invloed op een positieve manier aan te wenden en om verantwoordelijkheid te nemen. Iedere verandering begint bij jezelf. Wanneer begin jij?